Contact
Stiri

Campania Bicicooltura - Iubesc sa biciclesc! a luat sfarsit

Campania de educare si promovare a utilizarii bicicletei ca mijloc alternativ de transport a fost finalizata, evenimentul fiind marcat de conferinta de presa de vineri, 21 ianuarie, din Sala Mare a Primariei. Invitat special si moderator al conferintei a fost realizatorul TV, Cristian Brancu.
Citeste articol complet
2011-01-24
BiciCOOLtura a vizitat 8 licee si 4 universitati
      Pe 15 decembrie echipa "BiciCOOLtura-Iubesc sa biciclesc!" a avut ultima intalnire din campania de educare, cu elevii Liceului Garabet Ibaileanu.
Citeste articol complet
2010-12-17
BiciCOOLtura a pedalat si la Liceul Costache Negruzzi
      Campania de promovare a bicicletei a ajuns joi, 9 decembrie, la Liceul Costache Negruzzi. Elevii au discutat cu reprezentantii Directie de Sanatate Publica si ai Politiei Rutiere.
Citeste articol complet
2010-12-10
BiciCOOLtura a ajuns in doua licee si trei universitati
      Echipa de promovare a utilizarii bicicletei s-a intalnit cu elevii si stundentii din doua licee si trei universitati. Tinerii participanti au fost incantati de prezentari si de cadourile primite
Citeste articol complet
2010-12-09
Trialistii au invins obstacolele, ploaia si frigul la concursul de la Iasi
      Cel de-al doilea concurs TRIAL organizat la Iasi, in cadrul campaniei BiciCOOLtura Iubesc sa biciclesc! s-a bucurat de o participare numeroasa, in ciuda conditiilor meteo nefavorabile. 13 tineri, din toata tara, au infruntat nu doar obstacolele de pe traseu, ci si ploaia si frigul, pentru a cistiga premiile puse la bataie de oraganizatori si simpatia publicului.
Citeste articol complet
2010-10-11
Castigatorii TRIAL-ului din 10 octombrie
      13 tineri din toata tara au participat duminica, 10 octombrie, la Concursul TRIAL, unde au avut de infruntat nu numai obstacolele de pe traseu, ci si ploaia si frigul. Mai jos veti descoperi lista castigatorilor. Felicitari tuturor participantilor!
Citeste articol complet
2010-10-11
1 2 3


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale