Contact
Evenimente

BiciCOOLtura vine in liceul sau facultatea ta

Campania "BiciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" continua prin campania de educare, in licee si universitati, privind beneficiile utilizarii bicicletei.
Citeste articol complet
2010-12-09
Un nou concurs TRIAL duminca, 10 octombrie
      Biciclistii experimentati sunt asteptati duminica, 10 octombrie, la a doua editie a Concursului TRIAL. De acesta data, competitia va avea loc in Parcarea Facultatii de Chimie, din Tudor Vladimirescu.
Citeste articol complet
2010-10-05

Concurs de orientare pe bicicleta, sambata, 2 octombrie
      Sambata, iesenii au un motiv in plus sa iasa la plimbare pe biciclete. Primaria Iasi le pregateste un concurs cu multe premii si cadouri.
Citeste articol complet
2010-09-30

Duminica iesim Pe roti verzi in familie
      Duminica, 3 octombrie, iesenii sunt invitati la un concurs nostim si distractiv, in familie. Primaria Iasi organizeaza, pe Dealul Copoului, Concursul "Pe roti verzi in familie"
Citeste articol complet
2010-09-30

Concursul TRIAL in 25 septembrie, in fata Palatului Culturii!
      Esti un biciclist curajos? Participa la concursul TRIAL din 25 septembrie, din fata Palatului Culturii! Sambata, de la ora 10.00, in fata Palatului Culturii, biciclistii pasionati sunt asteptati sa participe la un concurs TRIAL cu multe premii.
Citeste articol complet
2010-09-17

Maine are loc concursul TRIAL din fata Palatului Culturii
      Biciclistii ieseni sunt asteptati sambata, 25 septembrie, in fata Palatului Culturii, sa participe la un concurs TRIAL cu multe premii. Concursul va incepe la ora 10.00 si este structurat pe trei nivele de dificultate, juniori, seniori si elite, fiecare cu un traseu diferit.
Citeste articol complet
2010-09-23

1 2


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale