Contact
Prima pagina >> Stiri >> Campania Bicicooltura - Iubesc sa biciclesc! a luat sfarsit

Campania Bicicooltura - Iubesc sa biciclesc! a luat sfarsit

Campania de educare si promovare a utilizarii bicicletei ca mijloc alternativ de transport a fost finalizata, evenimentul fiind marcat de conferinta de presa de vineri, 21 ianuarie, din Sala Mare a Primariei. Invitat special si moderator al conferintei a fost realizatorul TV, Cristian Brancu.

In cadrul conferintei de presa au fost prezentate si rezultatele campaniei "BiciCOOLtura  - Iubesc sa biciclesc!", in urma realizarii a doua studii (unul inainte si unul dupa implementarea campaniei). Astfel, in urma campaniei, 86,27% dintre respondenti au declarat ca intentioneaza sa utilizeze pista pentru biciclisti, cu 38% mai multi decat inainte de implementarea campaniei. La patru grupe de varsta, intentia de utilizare se apropie de 100%.

 

Pe durata celor aproape 4 luni de campanie, iesenii au participat la o Parada a Bicicletelor si numeroase concursuri. Totodata, in cadrul campaniei au fost organizate si 12 intalniri cu elevi si studenti din licee si universitati.

In total, au fost distribuite 50.000 de flyere, 20.000 de blocnotes, 10.000 de orare scolare, 5.000 de pixuri, 5.000 de brosuri informative, 5.000 de tricouri, 1.000 de bidoane de apa pentru biciclisti, 1.000 de rucsacuri speciale imprimate.

Desi campania de promovare a luat sfarsit, Primaria Municipiului Iasi isi doreste ca iesenii sa continue sa utilizeze bicicleta, in numar cat mai mare, astfel incat urmeaza ca pista de biciclete sa fie extinsa, cu alte doua tronsoane, care sa strabata orasul de la nord la sud si de la est la vest.

 


2011-01-24


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale