Contact
Prima pagina >> Povesti pe bicicleta >> Mersul pe bicicleta, ca un joc de-a prinselea

Mersul pe bicicleta, ca un joc de-a prinselea

Povestea mea despre prima bicicleta si primul tur pe doua roti a inceput intr-o dimineata de vara plina de colbul drumurilor pietruite de tara.
Deseori priveam cu invidie in urma celor doua roti care se indepartau „insistent” de parca totul ar fi fost un joc „de-a prinselea”.
Însa toate acestea au disparut intr-un moment in care IDEEA m-a „plesnit” pe neasteptate: ce-ar fi daca as imprumuta putin bicicleta bunicului?? doar nu va afla nimeni! Asa ca am pus un plan in aplicare: dimineata cand bunicii sunt ocupati cu treburile zilnice, ma strecor incetisor pe sub sura, inhat bicicleta mult prea mare pentru cei 6 ani ai mei de atunci si zbor nevazuta pe poarta din spatele curti, atenta ca nici un vecin sa nu ma observe.
Ah!in sfarsit am ajuns la destinatie: un loc plin de verdeata, papadii inflorite si aer curat, pregatit a ma face sa zbor pentru prima data pe acel mecanism curios pe doua roti.
Si iata-ma acolo sus pe o sa imensa coborand cu viteza vantului si bucurandu-ma in cele cateva secunde de uniune a sufletului cu tot ce inseamna natura.
Astazi, cu ajutorul acestui proiect, ma pot bucura iarasi de acel moment trecut dar prezent pentru totdeauna in sufletul meu.
Multumesc Bicicooltura pentru ca mi-ai amintit de momentele frumoase din copilaria  mea!
  

Anca, 24 de ani, Iasi


2010-12-09


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale