Contact
Prima pagina >> Stiri >> BiciCOOLtura a ajuns in doua licee si trei universitati

BiciCOOLtura a ajuns in doua licee si trei universitati

In cadrul campaniei de promovare a utilizarii bicicletei s-au organizat pana acum intalniri cu elevii de la Colegiul National "Mihai Eminescu" - 6 decembrie, Colegiul National  si Universitatea "Petre Andrei" - 7 decembrie, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" si Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" - 8 decembrie.

Zeci de tineri au aflat detalii despre campania "BiciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" si proiectul Civitas ARCHIMEDES de la reprezentantii Primariei Municipiului Iasi precum si informatii privind beneficiile utilizarii biciletei, de la reprezentantul Directiei de Sanatate Publica Iasi. Totodata, tinerii au fost informati privind masurile de siguranta pe care trebuie sa le ia atunci cand merg cu bicicleta pe drumurile publice de la reprezentantul Politiei Rutiere.

"Atunci cand mergeti pe bicicleta trebuie sa constientizati ca sunteti participanti la trafic. Totodata, soferii trebuie sa fie constienti de existenta biciclistilor ca participanti la trafic si sa acorde mai multa atentie", le-a explicat tinerilor ag. sef. adj. Serban Marius, de la Politia Rutiera, care le-a prezentat liceenilor si masina de politie si felul in care functioneaza un radar.

Toti tinerii prezenti la aceste intalniri au primit cadouri si premii din partea organizatorilor, rucsacuri cu bidon de apa pentru biciclisti, tricouri, blocnotes-uri, brosuri si pixuri.


2010-12-09


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale