Contact
Prima pagina >> Evenimente >> Duminica iesim Pe roti verzi in familie

Duminica iesim Pe roti verzi in familie

Duminica, 3 octombrie, iesenii sunt invitati la un concurs nostim si distractiv, in familie. Primaria Iasi organizeaza, pe Dealul Copoului, Concursul "Pe roti verzi in familie".

Iesenii sunt asteptati duminica sa iasa la plimbare pe bicicleta, cu frati, surori, parinti copii sau bunici pentru a castiga multe premiii promotionale.

Pe Dealul Copoului, de la ora 10.00, vor fi amplasate trei puncte de control, la Palatul Copiilor, Parcul Expozitiei si Liceul Pedagogic. Fiecare familie sau persoana participanta poate incepe concursul de la oricare punct de control. Acolo va primi cate un tricou si o foaie de concurs, cu ora startului, care trebuie stampilata la fiecare punct de control.

Vor exista doua categorii de premiere: premii individuale, pe trei grupe de virsta, in functie de timpul in care au fost obtinute toate stampilele, si premiile pe familii (cel putin doi membri) , in functie de timpul in care a fost completat tot traseul.

De asemenea, toti participantii trebuie sa completeze o declaratie pe proprie raspundere, conform careia starea de sanatate le permite efortul fizic necesar si ca au luat la cunostinta ca trebuie sa respecte regulile de circulatie, fiind responsabili de incalcarea lor. Totodata, minorii trebuie sa prezinte o declaratie semnata de un parinte/tutore, conform carei li se permite sa ia parte la concurs.

Va asteptam sa biciclim impreuna pe Copou!


2010-09-30


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale