Contact
Prima pagina >> Evenimente >> Concurs de orientare pe bicicleta, sambata, 2 octombrie

Concurs de orientare pe bicicleta, sambata, 2 octombrie

Sambata, iesenii au un motiv in plus sa iasa la plimbare pe biciclete. Primaria Iasi le pregateste un concurs cu multe premii si cadouri.

Sambata, de la ora 10.00, iesenii sunt asteptati, cu bicicletele proprii, sa participe la Concursul de Orientare pe biciclete.

Acesta se va desfasura pe traseul noii piste de biciclete (Tudor Vladimirescu - Podu de Piatra) si va consta in identificarea si trecerea pe la trei puncte de control, situate pe traseu.

Concurentii pot incepe concursul de la oricare punct, unde vor primi un tricou de concurs cu numar, foaia de concurs cu ora de inceput a traseului, harta traseului si o lista de indicii pentru a identifica celelalte puncte de control. La fiecare punct, foaia de concurs va fi vizata, castigator fiind desemnat cel care acumuleaza cel mai repede toate vizele pe foaia de concurs.

Concursul se va desfasura pe trei categorii de varsta, 12-15 ani, 15-18 ani si peste 18 ani, iar la fiecare categorie vor fi desemnati trei castigatori.

De asemenea, toti participantii trebuie sa completeze o declaratie pe proprie raspundere, conform careia starea de sanatate le permite efortul fizic necesar si ca au luat la cunostinta ca trebuie sa respecte regulile de circulatie, fiind responsabili de incalcarea lor. Totodata, minorii trebuie sa prezinte o declaratie semnata de un parinte/tutore, conform carei li se permite sa ia parte la concurs.

Toti participantii vor primi cadouri promotionale din partea organizatorilor.

Festivitatea de premiere are loc la ora 16.00, pe Esplanada Facultatii de Constructii din Podu Ros.

Va asteptam "sa ne orientam" pe biciclete!


2010-09-30 Articol:oncur


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale