Contact
Prima pagina >> Evenimente >> Maine are loc concursul TRIAL din fata Palatului Culturii

Maine are loc concursul TRIAL din fata Palatului Culturii


Biciclistii sunt asteptati sambata, 25 septembrie, in fata Palatului Culturii, sa participe la un concurs TRIAL  cu multe premii.


Concursul va incepe la ora 10.00 si este structurat pe trei nivele de dificultate, juniori, seniori si elite, fiecare cu un traseu diferit.

Pentru cei cu mai putina experienta dar cu mult curaj si curiozitate, va fi amenajat si un spatiu special, “hobby bike”, unde se vor putea antrena dribland printre cu obstacole de dificultate scazuta si jaloane.
In aceasta zona vor avea acces amatorii si copii insotiti de parinti iar participantii vor primi cadouri de la organizatori.


Inscrierile la oricare dintre cele trei categorii ale concursului TRIAL au loc pana cel tarziu sambata, 25 septembrie, ora 10.00, la cortul amplasat in fata Palatului Culturii.


Pentru facilitarea inscrierilor, de maine, 24 septembrie, puteti descarca de pe site-ul www.bicicooltura.ro, formularul de inscriere, care va trebui completat si prezentat la eveniment.

Participantii vor intra in concurs cu bicicletele proprii.Va rugam sa va asigurati ca aveti la dumneavoastra actul de identitate in original si o copie dupa actul de identitate.

Pentru cei curajosi, mai jos este prezentat Programul concursului TRIAL

Program:

9.30-10.00: Completarea fiselor de inscriere si a documentelor de acces in concurs
10.00-10.30: Instructaj al concurentilor privind regulamentul de concurs si respectarea normelor de siguranta si securitate
10.30-11.30: Concurs TRIAL  JUNIORI
11.30-13.30: Concurs TRIAL  SENIORI
13.30-14.00: Pauza
14.00-16.00: Concurs TRIAL  ELITE
16.15: Festivitatea de premiere
        La fiecare categorie se vor acorda premiul I, II si III.

Citeste aici Regulamentul de participare la concursul TRIAL!

Pentru orice alte informatii si noutati, urmariti site-ul www.bicicooltura.ro sau scrieti la adresa de  email concurs@bicicooltura.ro .
 


2010-09-23


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale