Contact
Prima pagina >> Povesti pe bicicleta >> Prima mea bicicleta

Prima mea bicicleta

        Povestea mea si a bicicletei mele a inceput cu mai bine de 15 ani in urma, undeva in mijlocul Moldovei, intr-un oras plin de cultura si istorie, in dragul meu Iasi.

        Afara era cald, frumos, o zi minunata de plimbare…de plimbare pe biciclete. Copii se plimbau fericiti cu zambetul larg, iar bicicletele lor claxonau vesel.

        M-am intristat ca nu puteam sa radiez de bucurie pe o bicicleta alaturi de toti copiii. Imi doream sa am si eu o “prietena” cu doua roti. Totusi, bucuria avea sa se intample la doar cateva zile, chiar de ziua mea.

        In ziua in care am primit-o m-a cuprins o mare bucurie dar si cateva emotii deoarece nu mai mersesem pe bicicleta pana atunci.

        Dupa cateva cazaturi la inceput de mers, eu si bicicleta mea ne-am imprietenit si am inceput sa pedalez victorios prin fata blocului. Afara rasunau, zi de zi si seara de seara,  zambete de copii si claxoane vesele.

        Iar acum, dupa mai bine de 15 ani, biciCOOLtura mi-a readus zambetul vechi, din copilarie atat mie cat si “prietenei” mele…bicicleta, pentru ca si noi iubim sa biciclim :)

Elena, 23 ani, Iasi


2010-09-17


Pentru a vizualiza acest film aveti nevoie de Flash Player

Formular Participare concurs TRIAL
  • Declaratie
  • Declaratie minori
  • Reguli generale